Background Image

Hoe richt jij jouw nieuwe woning in?

Hoe richt jij jouw nieuwe woning in?

Ben je net verhuisd? Dan wordt het tijd om na te denken over de nieuwe inrichting. Heel leuk allemaal, maar het kan ook een heleboel stress opleveren. Er zijn een aantal dingen die je je moet afvragen bij het inrichten van de nieuwe woning. In deze blog kun je aantal tips voor het inrichten vinden maar ook een aantal praktische tips.

 

Inspiratie

Inspiratie kun je opdoen op veel verschillende plekken. Ga van tevoren eens naar een meubelboulevard. Hier vind je in principe alles wat je nodig hebt. Koop niet gelijk alles want vaak kan je op internet de meubels een stuk goedkoper vinden. Internet is dan ook meteen de tweede inspiratiebron. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Pinterest; hier delen de meest hippe mensen hun ideeën over stijl en inrichting.

 

Meubels

Bedenk van tevoren goed wat voor meubels je nodig hebt voor welke kamer. Maak desnoods een lijstje met alles wat je nodig hebt en streep het af wanneer je het meubelstuk gekocht hebt. Bedenk bijvoorbeeld of je liever eentbanken of eetstoelen aan de keukentafel wilt hebben staan. En ga hier vervolgens ook doelgericht naar opzoek. Dat scheelt een hoop tijd en moeite!

 

Afspraken

Je woning inrichten doe je meestal niet alleen. Dit kan voor een wrijving zorgen in de relatie. Zorg dus dat je van tevoren goede afspraken maakt. Je moet bijvoorbeeld in staat zijn om genoeg compromissen te sluiten. Het is nou eenmaal zo dat jullie hoogstwaarschijnlijk niet precies dezelfde smaak hebben. Wat hier ook enorm bij kan helpen is om niet over een nacht ijs te gaan. Wanneer je iets in gedachten hebt, koop het dan niet meteen. Laat alles even rustig op je inwerken en slaap er een nachtje over. Op deze manier voorkom je overhaaste beslissingen en impulsaankopen.

Afdrukken

Het is zo ver, verbouwen!

Het is zo ver, verbouwen!

Een verbouwing is natuurlijk heel erg leuk, je eigen huis omtoveren tot iets nieuws. Wil je meer ruimte in huis? Een compleet nieuwe badkamer qua styling of je verouderde keuken opknappen tot een moderne keuken? De keuken, de badkamer of misschien wel een hele verdieping, er komt heel wat kijken bij een renovatie. Denk bijvoorbeeld aan het budget, keuze van een aannemer en jouw specifieke wensen. Wanneer je eenmaal je budget hebt bepaald, kan je aan de slag met de rest van het plan.

Afdrukken

Deze producten mogen niet ontbreken in je woonkamer

Deze producten mogen niet ontbreken in je woonkamer

Wil je jouw woonkamer een nieuwe ‘look’ geven? Dan zijn er enkele items die je zeker aan moet schaffen. Welke producten zeker niet mogen ontbreken in je woonkamer, lees je in dit artikel. Koop je de producten die we hieronder beschrijven, dan investeer je in maximaal woongenot.

Afdrukken

Tips voor het inrichten van je huis en tuin

Tips voor het inrichten van je huis en tuin

Wil je jouw huis én tuin een make-over geven? Dan kom je voor een flinke uitdaging te staan. Het is namelijk niet gemakkelijk zowel je woning als je buitenruimte een nieuwe ‘look’ te geven. Wij helpen je graag een handje jouw huis en tuin opnieuw in te richten. Dit doen we door drie algemene tips voor het inrichten van je huis en tuin op een rijtje te zetten in dit artikel.

Afdrukken

Zonwering voor grote ramen

Zonwering voor grote ramen

Rolgordijnen en andere zonwering zijn tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten beschikbaar. Heb je echter een modern huis met typerende grote ramen? Vanaf het plafond tot de vloer en een hele muur breed? Dan is het vinden van de juiste zonwering nog wel een lastige klus. Er zijn veel aanbieders op de markt die zonwering op maat maken. Maar bij velen zit er nog wel een limiet aan. Heb je jouw partner nog niet gevonden? M+N Projecten, maakt zonwering in elke denkbare maat.

Afdrukken

Woonkamer inspiratie: welke kleur past bij mij?

Woonkamer inspiratie: welke kleur past bij mij?

Kleuren hebben een grote invloed op de sfeer in je woonkamer. Sommige kleuren hebben een rustgevend effect terwijl andere een energiek en levendige uitstraling hebben. Als je een nieuwe kleur wilt kiezen voor je woonkamer is het handig om te weten welke kleur, welk effect heeft en waar de kleur bij past. Wij geven je Woonkamer inspiratie door je tips te geven om de juiste kleur te kunnen kiezen voor jouw woonkamer.

Afdrukken

3 tips die zullen zorgen voor een luxe uitstraling van jouw huis

3 tips die zullen zorgen voor  een luxe uitstraling van jouw huis

Als je geen standaard huis wilt maar een beetje wilt opvallen en luxe wilt uitstralen zijn er verschillende soorten producten op de markt Maar welke producten geven die mooie luxe om je huis te laten onderscheiden van de rest? Ik heb hier 3 tips op een rijtje gezet om het jou gemakkelijker te maken.

Afdrukken